Uçan araba için tarih verildi! Herkes merak ediyordu! İşte fiyatı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Uçan araba için tarih verildi! Herkes merak ediyordu! İşte fiyatı...

Ekonomi Haberleri

Tesla’nın desteklediği ABD'li teknoloji şirketi Alef Aeronautics'in piyasaya süreceği uçan otomobilin fiyatı belli oldu. Alef’in CEO’su Jim Dukhovny uçan otomobilin 300 bin dolar olacağını ve 2025 yılında üretilmeye başlanacağını açıkladı.

ABD'li teknoloji şirketi Alef Aeronautics’tan uçak otomobiline ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi. CNBC'deki habere göre Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla tarafından da desteklenen Alef Aeronautics'in CEO’su Jim Dukhovny "Bir aksilik olmazsa ilk otomobil 2025 sonunda üretilecek" dedi.

Piyasaya sürmek için gün sayılan uçan otomobil Model A'nın fiyatı da belli oldu. Otomobil ABD'de 300 bin dolar fiyatla satışa çıkacak.

Şirkek Model A'nın şu ana kadar 2850 adet ön sipariş aldığını duyurdu. Ön sipariş için firmanın internet sitesine 150 dolarlık bir depozito yatırmak yeterli.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...