Vodafone FLEX 3 milyon ürünü tüketiciyle buluşturdu

Düzenleyen: / Kaynak: EKONOMİ SERVİSİ
- Güncelleme:
Vodafone FLEX 3 milyon ürünü tüketiciyle buluşturdu

Ekonomi Haberleri  / EKONOMİ SERVİSİ

Vodafone’un müşterilerine bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sunduğu Vodafone FLEX dünyası birinci yaşını doldurdu.

“Seç Seç Al” mottosuyla hayata geçirilen ve 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürünün yer aldığı FLEX ile son bir yılda yaklaşık 3 milyon teknolojik ürün ve satış sonrası hizmet paketi müşteriyle buluştu.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin son bir yılda 10 milyar liralık satış yaptıklarını belirterek “Vodafone FLEX müşterilerin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda geniş ve çeşitli ürün portföyü sunan bir son teknoloji dünyası. Vodafone FLEX müşterileri 2 bin 500 noktada aktif satış yapan Vodafone mağazalarından istediği ürünü yerinde inceleyip kendisine uygun ödeme imkânıyla hızla satın alabiliyor. Satışların yaklaşık yüzde 80’i Vodafone mağazalarında gerçekleşti” dedi.

50 BİN CİHAZ GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI

Bakiler “eskisini getir yenisini götür” kampanyasıyla dönüşüme de katkı verdiklerini belirterek “Vodafone müşterileri eski cihazlarını getirip yüzde 30’a varan indirimlerle yenilenmiş ve bir yıl garantili telefon sahibi olabiliyor. Vodafone, eski telefonların toplanması için sunduğu bu teklifl erle 50 bin cihazı geri dönüşüme kazandırdık” diye konuştu.

Vodafone FLEX’te son bir yılda 500 bin müşteri kulaklık, 300 bin müşteri taşınabilir şarj cihazları ve 200 bin müşteri akıllı saat kategorilerinden çeşitli teknolojik ürünlerle buluştu. Çeşitli ödeme kolaylıklarının sunulduğu Vodafone FLEX’te en çok tercih edilen ödeme şekli faturaya ek 12 ayda ödeme seçeneği oldu. Vodafone FLEX müşterileri kredi kartsız ödeme ve esnek ödeme fırsatlarından yararlanabiliyor. Ayrıca son 1 yılda 300 bini aşkın müşteri, satış sonrası hizmet paketleriyle buluştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: EKONOMİ SERVİSİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...