Fuzul GYO'da talep toplama başladı: Gayrimenkuldeki deneyimini Borsa İstanbul’a taşıyacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fuzul GYO'da talep toplama başladı: Gayrimenkuldeki deneyimini Borsa İstanbul’a taşıyacak

Emlak Haberleri

Fuzul GYO, bugün ve yarın halka arz için 8,90 liradan talep toplayacak. Zeki Akbal, "Bugüne kadar imza attığımız projelerle binlerce kişiyi ev sahibi yaptık ve birikimlerini en yüksek getirisi ile değerlendirmelerini sağladık. Şimdi bu deneyimimizi halka açılarak sermaye piyasalarına da yansıtmak istiyoruz" dedi.

ÖNDER ÇELİK'İN HABERİ - Fuzul Holding, geçen yıl aldığı stratejik bir kararla gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Fuzul Yapı’nın Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına (GYO) dönüşüm için SPK’ya başvurmuş, 2023 yılının mart ayında ise ilk onayını almıştı. Bu gelişmenin ardından halka arz çalışmalarına başlayan Fuzul GYO, bugün ve yarın halka arz için 8,90 liradan talep toplayacak.

‘FZLGY’ hisse koduyla Borsa İstanbul’da işlem görecek Fuzul GYO’nun halka arzında satışa sunulacak payların yüzde 70’i Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara, yüzde 15 Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılara ve yüzde 15’i Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara tahsis edildi. Halka arz sonrası şirketin halka açıklık oranı yüzde 28,89 olacak. 254.140.000 TL olan halka arz öncesi mevcut sermaye, halka arz sonrası 318.000.000 TL olacak.

"DENEYİMİMİZİ YANSITMAK İSTİYORUZ"

Fuzul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, Fuzul GYO’nun halka arzla, öz kaynak yapısını daha da güçlendirip daha rekabetçi bir şirket olacağını kaydederek, şöyle konuştu: "Bugüne kadar imza attığımız projelerle binlerce kişiyi ev sahibi yaptık ve birikimlerini en yüksek getirisi ile değerlendirmelerini sağladık. Şimdi bu deneyimimizi halka açılarak sermaye piyasalarına da yansıtmak istiyoruz. Halka arzdan elde edeceğimiz gelirle sermaye yapımızı güçlendirip çok daha uygun şartlarda konutlar üreterek halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz."

Düzenleyen:  - Emlak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...