Sevgi Demirci ve iki çocuğunun ölümünde korkunç detaylar! İfadeler ortaya çıktı
Sevgi Demirci ve iki çocuğunun vahşice öldürüldüğü cinayetler zincirinde tüyler ürperten yeni detaylar ortaya çıktı. Gözaltına alınan Ömer Y., Sevgi Demirci'yi ve 13 yaşındaki kızını kabloyla boğarak öldürdüğünü, 20 yaşındaki Eren'i ise başına kazma sapı ve çekiçle vurarak öldürdüklerini itiraf etti. Ayrıca işlenen 5 cinayetten bazı aile üyelerinin haberi olduğu ancak polise bildirmedikleri öğrenildi.
İki yıldan uzun süredir haber alınamayan 38 yaşındaki Sevgi Demirci ve iki çocuğu için aile yakınları bir televizyon kanalında yayınlanan programa katıldı ve yardım istedi. Arama çalışmalarının Silivri ve Çatalca'da yoğunlaşması sonrası televizyon programına gelen ihbarlarla birlikte 38 yaşındaki kadının 20 yaşındaki oğlu Eren Polat ile 13 yaşındaki Rümeysa Polat'la birlikte son olarak görüldüğü ev tespit edildi.
İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; evin tespit edilmesi ile birlikte programa katılan Ömer Y. önemli itiraflarda bulundu. İtirafların ardından Silivri Değirmenköy mevkiindeki yıkık bir evin çevresinde yapılan aramada kayıp 3 kişiye ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulundu.
CİNAYET ZİNCİRİNDE TÜYLER ÜRPERTEN DETAYLAR
Soruşturma sonucunda cinayetler zincirinin ilkinin 2017 yılında işlendiği öğrenildi. Öldürülen Mücahit Polat'ın akrabaları Ünal Y. ve Ömer Y. ile çiftlik işine girdiği, ancak bir süre sonra kredi borcunu ödeyemedikleri için aralarının bozulduğu ortaya çıktı. İki şüphelinin "Çatalca'da ormanlık alanda yürüyüş yapacağız" diye kandırdıkları Mücahit Polat'ı tüfekle vurarak öldürdükleri ve ardından gömdükleri tespit edildi.
İKİNCİ CİNAYET 'AİLE MECLİSİ KARARI' İLE İŞLENDİ
Cinayet zincirinin ikinci halkasının ise 2018 yılında işlendiği ve Erdoğan Polat'ın aile meclisi kararı ile öldürüldüğü ortaya çıktı. Erdoğan Polat'ın Sevgi Demirci'ye kötü davrandığı ve ikilinin bu yüzden ayrıldığı, Ünal Y.'nin de arkadaşı olan Hasan K.'ye durumu anlattığı ve onunla konuşmasını istediği öğrenildi. Hasan K.'nin yanına çağırdığı Erdoğan Polat'la otomobil içinde yaptığı konuşma sırasında direksiyonda oturan Ünal Y.'nin bir anda silahını çıkararak cinayeti işlediği belirlendi.
Şüpheli Ünal Y.'nin daha sonra arka koltuğunda ceset bulunan otomobille akrabalarının evine gittiği, ardından aile meclisi kararı ile cesedin gömülmesine karar verildiği ve cesedi Silivri'de gömdükleri öğrenildi.
KAZMA SAPI, ÇEKİÇ, KABLO...
Cinayetler zincirinin son halkaları ise Silivri Değirmendere'deki bir çiftlik evinde yaşandı. Pandemi yasakları nedeniyle Sevgi Demirci'nin oğlu Eren ve kızı Rümeysa ile Ünal Y. ve Ömer Y.'nin çiftlik evinde kalmaya karar vererek birlikte Silivri'ye gittiği öğrenildi. Hafta sonunu çiftlikte geçirmelerinin ardından cinayetlerin 25 Ocak 2021 tarihinde işlendiği tespit edildi.
Olay günü Sevgi Demirci ve kızı Rümeysa Polat'ı bir başka yere götüren Ünal Y.'nin daha sonra geri dönerek Eren Polat'ı başına kazma sapı ve çekiçle vurarak öldürdükleri ortaya çıktı. Bu cinayetin ardından cesedi yatak odasına saklayan şüphelilerden Ünal Y.'nin arabasıyla giderek Sevgi Demirci'yi geri getirdiği öğrenildi.
Şüpheli Ömer Y.'nin ifadesine göre; Ömer Y. elindeki kabloyla arkadan yaklaşarak genç kadını boğarak öldürdü. Polis, bu sırada ev ve çevresinde aynı aileden iki kişinin daha olduğunu ve onlara yardım ettiklerini belirledi.
13 YAŞINDAKİ GÖRGÜ TANIĞINI DA ÖLDÜRMÜŞLER
Şüphelilerin 13 yaşındaki Rümeysa'yı eve getirdikleri, annesinin yerde yatan cesedini görünce ağlamaya başlayan kızı görgü tanığı kalmaması için yine kabloyla boğarak öldürdükleri ortaya çıktı. Bu sırada evde bulan Ünal Y. ve Ömer Y.'nin bir süre önce kalp hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Hamide K. ve eşi Duran K.'nın cesetleri daha önceden açılmış bir çukurun içine taşıdıkları, ardından çukurun üzerini örterek oradan ayrıldıkları öğrenildi.
Cinayetlerin ardından aile üyelerinin hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ettikleri, son cinayetlerden iki ay sonra Sevgi Demirci'nin kızı Zeynep K.'nın polise kayıp müracaatında bulunduğu ortaya çıktı. Emniyette işlemleri tamamlanan Duran K., Mehmet K., Hasan K., Zeynep K. ile Gülsen Y., Ünal Y. ve Ömer Y. bugün adliyeye sevk edildi. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)
