Bursaspor başkan adayı Recep Günay kimdir? Recep Günay Bursaspor başkanı oldu mu?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bursaspor başkan adayı Recep Günay kimdir? Recep Günay Bursaspor başkanı oldu mu?

FUTBOL Haberleri

Bursaspor 2 Temmuz’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul ile yeni başkanını seçecek. Bursaspor taraftarı seçimlerde tek aday olan Recep Günay kimdir? sorusunun cevabını arıyorlar. Peki, Bursaspor başkan adayı Recep Günay kimdir? Recep Günay Bursaspor başkanı oldu mu? işte detaylar…

RECEP GÜNAY KİMDİR?

Recep Günay 1999-2000 sezonunda Bursaspor’un başkanlığını yapmıştır. Recep Günay yeni dönemde tekrar Bursaspor başkanlığına aday olmuştur. Recep Günay Bursaspor’da başkan olmadan önce taraftar derneği başkanlığı yapmaktaydı. Recep Günay Bursaspor’da tribünden gelerek başkan olan ilk kişidir. Başkanlık yaptığı dönemde Bursaspor’un başına Yılmaz Vural’ı getirmiştir.

Bursaspor başkan adayı Recep Günay kimdir? Recep Günay Bursaspor başkanı oldu mu?

RECEP GÜNAY BURSASPOR BAŞKANI OLDU MU?

Recep Günay Bursaspor Olağanüstü Genel Kurulu’nda tek aday oldu. Tek aday olmasından dolayı Recep Günay’ın başkan olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bursaspor Olağanüstü Genel Kurulu 2 Temmuz tarihinde toplanacak.

Recep Günay Bursaspor adaylığı ile ilgili "Her şeyden önce Galip Sakder’e teşekkür ederim. Bizim bir arada çözüm bulmamız için fırsatlar verdi. Başkanımın dediği gibi 14-15 kişilik yönetim kurulu olarak Bursaspor’u bu kaostan çıkartmak gibi bir gücümüz ve yetkimiz yok. Bursaspor sadece 14 kişinin malı değildir. Tüm Bursa’da yaşayanları ilgilendiren bir konudur. Bursa bir araya gelirse, inat etmeyerek sahip çıkılırsa başarılı olunur. Bursaspor’a sahip çıkmak herkesin asli görevi olmalı. Bursaspor’un buradan kalkması için herkesi göreve davet ediyorum.

Yasal süreçten dolayı eğer biz olmasaydık kulübümüz kayyuma kalmayacak, fesih olacaktı. Bursaspor’u yaşatmak için bu hamleyi yaptık. Böyle bir olaya hep beraber varsak biz gönüllü oluruz. Seçimden sonra bizi yalnız bırakırsanız bu olmaz. Herkesin görevi Bursaspor’a sahip çıkmaktır.

Tüm Türkiye’ye rezil olduk. Boynumuz eğik oldu. Biz süreç kazanmak için aday olduk. Tehdit ederek, hakaret ederek kimseyi getiremiyiz. Biz görevimizi yaptık, şimdi Bursa’yı yönetenler görevini yapsın.” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...