Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Pençe-Kilit'te 2 terörist daha etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Pençe-Kilit'te 2 terörist daha etkisiz

Güncel Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde devam eden operasyonlarda 2 PKK’lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Irak’ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamaya göre Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirildi.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarımız kararlılıkla sürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Bölgede en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek!"

Öte yandan 12 askerin şehit olduğu Kuzey Irak'taki saldırının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik operasyonlarını yoğunlaştırdı. Irak'ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk ve Asos bölgelerinde dün gerçekleştirilen operasyonlarda 16 hedef hava harekatıyla imha edildi, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildi.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...