Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Umudun adı Naime Şakar! Tam 165 saat sonra nefes kesen bir çalışmayla enkazdan kurtarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından enkaz bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Adıyaman'da yaşadığı binanın enkazında kalan 44 yaşındaki Naime Şakar tam 165 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından 10 ilimiz yerle bir oldu. Arama kurtarma çalışmaları depremin 7. gününde hız kesmeden çalışmalarına devam etti. Depremden etkilenen illerden Adıyaman'da 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen 44 yaşındaki Naime Şakar kaldığı enkazın altından tam 165 saat sonra sağ salim çıkarıldı. Şakar daha sonra bölgedeki ambulans ile en yakın hastaneye kaldırıldı. 

YERİNİ DÜN KURTARILAN KAZIM AMCA SÖYLEMİŞTİ

Dün enkazdan kurtarılan 77 yaşındaki Kazım Kaya, "Enkazda biri daha var. Lütfen bakın, lütfen arayın" diyerek ekipleri bilgilendirmişti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler Naime Şakar'a ulaşıp kaldığı yerden çıkarmak için saatlerdir nefes almadan canla başla çalıştı ve kadını kurtardı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...