Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Adı gibi Yiğit! Enkazdan 161 saat sonra çıktı, yaşadıklarını anlattı

Adı gibi Yiğit! Enkazdan 161 saat sonra çıktı, yaşadıklarını anlattı
Fotoğraf Başlığı Adi gibi Yigit! Enkazdan 161 saat sonra çikti, yasadiklarini anlatti

Hatay Antakya'da enkaz altında kalan 6 yaşındaki Yiğit, 161 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Küçük çocuk, enkaz altında yaşadıklarını kendisini çıkaran ekiplere anlattı. Ekipler gözyaşlarını tutamazken küçük Yiğit, tezahüratlar eşliğinde hastaneye kaldırıldı.

Kaydet
a- | +A

Hatay Antakya ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde 7 katlı bina yerle bir oldu. Enkaz altında kalan 6 yaşındaki Yiğit’e 161 saat sonra ulaşıldı. Sağ salim kurtarılan çocuğun sağlıklı ve bilincinin açık olması ekiplere büyük sevinç yaşattı.

"BABAMLARININ YANINA GİTMEYE ÇALIŞTIM"

Görevlilerin “Yiğit sana şimdi altın sarısı bir bez saracağız. Yiğit, sen geçekten yiğitmişsin” diye moral verdiği küçük çocuk, yanında kimse olup olmadığı sorusuna “İlk başladığımda abimin sesi geliyordu. Ondan sonra ben babamların yanına gitmeye çalıştım. Gidemedim, sonra döndüm yere uzandım” dedi.

AİLESİ BİR UMUTLA ARANIYOR

Elmadağ itfaiye ekibinin Muhammet isimli üyesinin çağrısına cevap vermesi üzerine kurtarılan minik Yiğit “Aslan Cimbomlu” tezahüratlarıyla ambulansa bindirildi. Çocuğun ailesini arama çalışmaları ise sürüyor.

BAKMADAN GEÇME
10 yaşındaki Aysima Baltacı Adıyaman
HABER

10 yaşındaki Aysima Baltacı Adıyaman'daki enkazın altından 160 saat sonra kurtarıldı

162. saatte sessiz sevinç! İki kişi daha enkazdan sağ salim uğurlandı
HABER

162. saatte sessiz sevinç! İki kişi daha enkazdan sağ salim uğurlandı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.