Adı gibi Yiğit! Enkazdan 161 saat sonra çıktı, yaşadıklarını anlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay Antakya'da enkaz altında kalan 6 yaşındaki Yiğit, 161 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Küçük çocuk, enkaz altında yaşadıklarını kendisini çıkaran ekiplere anlattı. Ekipler gözyaşlarını tutamazken küçük Yiğit, tezahüratlar eşliğinde hastaneye kaldırıldı.

Hatay Antakya ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde 7 katlı bina yerle bir oldu. Enkaz altında kalan 6 yaşındaki Yiğit’e 161 saat sonra ulaşıldı. Sağ salim kurtarılan çocuğun sağlıklı ve bilincinin açık olması ekiplere büyük sevinç yaşattı.

"BABAMLARININ YANINA GİTMEYE ÇALIŞTIM"

Görevlilerin “Yiğit sana şimdi altın sarısı bir bez saracağız. Yiğit, sen geçekten yiğitmişsin” diye moral verdiği küçük çocuk, yanında kimse olup olmadığı sorusuna “İlk başladığımda abimin sesi geliyordu. Ondan sonra ben babamların yanına gitmeye çalıştım. Gidemedim, sonra döndüm yere uzandım” dedi.

AİLESİ BİR UMUTLA ARANIYOR

Elmadağ itfaiye ekibinin Muhammet isimli üyesinin çağrısına cevap vermesi üzerine kurtarılan minik Yiğit “Aslan Cimbomlu” tezahüratlarıyla ambulansa bindirildi. Çocuğun ailesini arama çalışmaları ise sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ramazan şahan14 Şubat 2023 14:34

Esirgeyen ve Bağdaşmayan ALLAH a hamdolsun Yiğidimi bize bağışladı.

Sonraki Haber Yükleniyor...