29 Ekim resepsiyonda ilginç anlar! Hahambaşı'nın hareketleri Erdoğan'ı şaşırttı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Dün Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde de 29 Ekim'e özel resepsiyon düzenlendi. Türkiye Musevileri Hahambaşı Rav İsak Haleva da resepsiyonun konukları arasındaydı. Misafirlerini kapıda karşılayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hahambaşı arasındaki tebrikleşmede ilginç anlar yaşandı. Hahambaşı sevinçle Erdoğan'a sarılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan şaşkınlığını gizleyemedi.

Dün Türkiye 100. yılını tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutladı. Gün boyu 100. yıla özel kutlamaları takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde de Külliye'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel tebrikleri kabul etti.

Erdoğan'ın konukları arasında Türkiye Musevileri Hahambaşı Rav İsak Haleva da vardı.

Hahambaşı Haleva, tebrik sırasında Erdoğan'la bir süre sohbet ederken ilginç hareketleri de şaşkınlığa neden oldu.

HAHAMBAŞI'NIN HAREKETLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Ellerini Erdoğan'ın omzuna koyan hahambaşı, sarılır gibiyken bir şeyler anlatmaya çalıştı.

O esnada Erdoğan'ın ve diğer konukları olan biteni şaşkınlıkla izlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Haleva'nın samimi tavırlarına karşı Erdoğan'ın tepkisiz görünmesi sosyal medyada "Erdoğan Hahambaşı'na yüz vermedi, Erdoğan şaşırdı kaldı" diye yorumlanırken, bazıları da "Erdoğan ve Hahambaşı arasında sevgi seli" şeklinde ironik yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...