3 günde 179 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi: 13 tutuklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’da son 3 günde gerçekleştirilen operasyonlarda 179 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 13 kişi de tutuklandı.

Emniyet güçlerinin zehir tacirleriyle mücadelesi sürüyor. Bu kapsamda Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarda 13 kişi tutuklandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Diyarbakır Emniyeti tarafından son 3 günde yapılan operasyonlarda 179 kilo 81 gram uyuşturucu maddesi ve türevleri ele geçirilirken, gözaltına alınan 16 şüpheliden 13’ü tutuklandı.

Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin son 3 günde durdurulan araçlarda ve şüphelilerin ikametlerine yaptığı 9 operasyonda; 175 kilo 52 gram skunk, 4 kilo 17 gram esrar türevleri, 12 gram metamfetamin, 35 adet sentetik ecza ve 5 adet captagon ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 16 şüpheliden 13’ü emniyet işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Söz konusu operasyonlarda 19 şüpheliye ise uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...