4 Aralık deprem nerede oldu, merkez üssü İstanbul mu? İstanbul depremi kaç şiddetinde? Bursa, Marmara son dakika depremler!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
4 Aralık deprem nerede oldu, merkez üssü İstanbul mu? İstanbul depremi kaç şiddetinde? Bursa, Marmara son dakika depremler!

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'da da hissedilen bir deprem oldu. Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul’da da panik oluşturan deprem ne zaman oldu? İstanbul depremi kaç şiddetinde, artçı deprem bekleniyor mu? Can kaybı ve hasar var mı?

Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul başta olmak üzere çevre illerde hissedildi.Özellikle yüksek katlı binalarda yaşayan veya çalışan vatandaşlar sokaklara çıktı. Korkutan deprem sonrası vatandaşlar deprem nerede oldu? İstanbul’da mı Bursa’da mı deprem oldu? Marmara depremi kaç şiddetinde, artçı sarsıntı bekleniyor mu sorularına yanıt arıyor. İşte son dakika İstanbul deprem haberleri…

İSTANBUL'DA DEPREM Mİ OLDU?

AFAD, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Sarsıntı İstanbul, Bursa, Kocaeli ve çevre illerde de hissedildi.

BURSA'DA KAÇ ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU?

AFAD, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Sarsıntı İstanbul, Bursa ve çevre illerde de hissedildi.

CAN KAYBI VE HASAR VAR MI?

Korkutan depremin ardından bir açıklama yapan İstanbul Valisi Davut Gül, sarsıntının kent genelinde olumsuz bir duruma neden olmadığını açıkladı.

ARTÇI  SARSINTI MEYDANA GELDİ

Saat  10.42’deki  depremden 3 dakika sonra bölgede 4,5 büyüklüğünde bir artçı meydana geldi. Bu depremin derinliği de 7 kilometre olarak kaydedildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...