4 ilde şafak operasyonu! Mal varlıklarına el konuldu...

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
4 ilde şafak operasyonu! Mal varlıklarına el konuldu...

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Jandarmadan tefecilere 4 ilde eş zamanlı şafak operasyonu yapıldı. Bursa, İstanbul, Ankara ve Erzurum'da eş zamanlı olarak yapılan tefeci oqerasyonunda 34 kişiyi gözaltına alındı. Operasyonun mali boyutu dudak uçuklattı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Bursa, İstanbul, Ankara ve Erzurum'da eş zamanlı olarak yapılan tefeci operasyonu düzenlendi. Operasyonda 34 kişi gözaltına alındı. Operasyonun mali boyutunun 6 milyar lirayı bulduğu, şahısların mal varlıklarına el konulacağı açıklandı.

4 ilde şafak operasyonu! Mal varlıklarına el konuldu...

Bursa İl Jandarma Komutanlığınca, tefecilik, yağma, nitelikli dolandırıcılık, insan ticareti ve TCK-282 (Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama) suçlarını örgütlü olarak işledikleri iddia edilen 40 şüpheliye yönelik Bursa, İstanbul, Ankara ve Erzurum'da eş zamanlı olarak 57 ayrı adrese şafak operasyonu düzenledi.

34 GÖZALTI

Şüphelilerin evlerinin yanısıra 14 otomobilde de arama yapıldı. Operasyon sonucunda 34 şahıs gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan şahıslardan birinin kamu görevlisi olduğu bildirildi. 

4 ilde şafak operasyonu! Mal varlıklarına el konuldu...

Aramalarda ise 8 tabanca, 3 av tüfeği, 1 milyon 500 bin lira nakit para ve çok sayıda çek, senet, sim-kart, tapu ile usb bellek ele geçirildi.

OPERASYONUN MALİ BOYUTU DUDAK UÇUKLATTI

Operasyonun mali boyutunun 6 milyar lira olduğu belirtildi. Şüphelilerin suçtan elde edilen mal varlığına el konulacağı bildirildi. Olayla ilgili ek gözaltıların olabileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...