35 gün sonra şehit düştü

35 gün sonra  şehit düştü

GÜNDEM Haberleri

Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Resülayn’da 11 Ekim’de teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu (24) tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit oldu.

Hereklioğlu için memleketi Adana’nın Yumurtalık ilçesinde tören düzenlendi. Yumurtalık Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, Narlıören Herekli Çiftliği Aile Mezarlığı’na defnedildi. Törene, şehidin babası Turgut, annesi Mediha, kardeşleri Şükriye ve Pınar Hereklioğlu ile yakınlarının yanı sıra AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, bazı milletvekilleri, belediye başkanları, askeri ve mülki erkân ile vatandaşlar katıldı. Vatandaşlar, slogan atıp asker selamı vererek terör örgütüne tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...