THY’den 4 ülke için uçuş kararı: Seferler durduruldu

Düzenleyen:
THY’den 4 ülke için uçuş kararı: Seferler durduruldu

GÜNDEM Haberleri

Türk Hava Yolları (THY) basın müşaviri Yahya Üstün, koronavirüs tedbirleri kapsamında; Brezilya, Güney Afrika, Nepal ve Srilanka uçuşlarının durdurulduğunu duyurdu.

Koronavirüs vakalarının ciddi artış kaydettiği; Brezilya, Güney Afrika, Nepal ve Srilanka için Türk Hava Yolları'ndan önlem kapsamında alınan yeni kararlar açıklandı.  THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün duyurduğu açıklamada, söz konusu ülkelere gerçekleştirilecek uçuşların durdurulduğu bildirildi.

THY’den 4 ülke için uçuş kararı: Seferler durduruldu

 

 

"UÇUŞLAR İKİNCİ BİR BİLDİRİME KADAR DURDURULDU"
Türk Hava Yolları, koronavirüs nedeniyle bazı ülkelere uçuşlarını durdurdu. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Seyahat sağlığı ve güvenliliğinin THY için en öncelikli konu olduğunu söyleyen Üstün, paylaşımında şunlara yer verdi: "COVID-19 tedbirleri kapsamında Brezilya, Güney Afrika, Nepal ve Sri Lanka uçuşlarımız 15 Kasım (bu gece) saat 00:00 itibarıyla ikinci bir bildirime kadar durdurulmuştur."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...