Yakalanan 1 ton kokain ile ilgili tutuklunan 5 sanık hakkında dava açıldı

Yakalanan 1 ton kokain ile ilgili tutuklunan 5 sanık hakkında dava açıldı

GÜNDEM Haberleri

Mersin Başsavcılığınca, Türkiye tarihinin 1 ton 300 kilogramlık "rekor kokain yakalaması" ile ilgili tutuklu 5 sanık hakkında 67 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Mersin Başsavcılığı, rekor kokain yakalanması ile igili tutuklanan sanıklar hakkında açıklama yaptı. Ekvador'dan Mersin Limanı'na getirilen muz yüklü konteynerlerde Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince ele geçirilen 1 ton 300 kilogram kokainle ilgili tutuklanan  5 sanık hakkında 67 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

MUZ YÜKLÜ KONTEYNERDA ELE GEÇİRİLDİ

Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü NARKOKİM ekiplerinin, İl Emniyet Müdürlüğü desteğiyle 16 Haziran'da düzenlediği operasyonda, Liberya bandıralı gemideki muz yüklü 2 konteynerde 1 ton 300 kilogram kokain ele geçirilmesiyle ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı.

67 YIL HAPİS CEZASI TALEP EDİLİYOR

Soruşturma kapsamında tutuklanan, muz ithalatını yapan şirketin sahibi N.Ş, oğlu H.İ.Ş, firma temsilcisi M.S. ile çalışanlar R.S. ve E.Ş. hakkında "uyuşturucu ithal etme" suçundan 45'er yıldan 67 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Mersin 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...