Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir ay önce evlenmişti: Yunus polis şehit düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bir ay önce evlenmişti: Yunus polis şehit düştü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sultanbeyli'de hafriyat kamyonuyla çarpışan yunus polislerinden birinin şehit düştüğü duyuruldu.

İstanbul Sultanbeyli’de kaçan bir aracı kovalarken hafriyat kamyonuyla çarpışan 1 yunus polisi şehit oldu, 1 polis de yaralandı. Şehit olan polisin 1 ay önce evlendiği öğrenildi.

2 POLİS METRELERCE SAVRULDU

Olay, saat 16.30 sıralarında Sultanbeyli’de Hasanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uyarılara rağmen durmayan otomobili takip eden ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli Gökmen B. ve Hüseyin Duman'ın üzerinde olduğu motosiklete, kavşaktan yola giriş yapan Vedat G. kontrolündeki hafriyat kamyonu çarptı. Hafriyat kamyonunun çarptığı motosiklet ile iki polis metrelerce savruldu. Kazada yaralanan Hüseyin Duman kaldırıldığı hastanede şehit olurken Gökmen B. ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

FİRARİ SÜRÜCÜ HER YERDE ARANIYOR

Kazada şehit olan polis memuru Hüseyin Duman'ın 24 yaşında olduğu, yaklaşık 1 ay önce evlendiği öğrenildi. Öte yandan polisten kaçan aracın terk vaziyette bulunduğu ve firari sürücüsünü arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

OTOMOBİLİN TERK EDİLDİĞİ ANLAR KAMERADA 

Polisten kaçan otomobilin terk vaziyette bulunduğu ve firari sürücüsünü arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Polisten kaçan otomobilin terk edildiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobilin park edildiği ve içerisinde çıkan şahısların aracı terk ettiği görüldü.

ORDU'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kazada şehit olan polis memuru Hüseyin Duman'ın ailesinin Bursa’da yaşadığı ve yaklaşık 1 ay önce evlendiği öğrenildi. Şehit polis memurunun memleketi Ordu’da toprağa verileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...