Acı ölüm: Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acı ölüm: Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Manisa'da bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Kazada ağır yaralanan 70 yaşındaki motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Manisa’nın Turgutlu ilçesi ova yolunda otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu ağır yaralanan 70 yaşındaki motosiklet sürücüsü sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre;Kaza Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 13 Ağustos Pazar günü saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Hasan Turgut (70) idaresindeki 45 TB 536 plakalı motosiklet ile K.C. idaresindeki 06 EY 9075 plakalı otomobil çarpıştı. Vatandaşların haber vermesi üzerine kaza sonrası olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kazada ağır şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü Hasan Turgut, yapılan ilk müdahalenin ardından önce Turgutlu Devlet Hastanesine, ardından da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Burada tedaviye alınan Turgut, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Turgut’un ölüm haberi ailesini ve sevenlerini gözyaşlarına boğdu.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Acı ölüm: Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...