Adalet Bakanı Tunç duyurdu! Orman yangınlarıyla ilgili 13 kişi tutuklandı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Adalet, Bakan, Orman Yangınları, Tutuklama, Haber
Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin farklı bölgelerinde çıkan ve yürekleri dağlayan orman yangılarıyla ilgili konuştu. Bakan Tunç, yangınlarla ilgili 13 kişinin tutuklandığını bildirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile birlikte katıldığı İşyurdu Çalışmalarının Desteklenmesi İş Birliği Protokolü imza töreninde, orman yangınlarına ilişkin soruşturmalara dair açıklamalarda bulundu.

Orman yangınlarıyla mücadele sırasında yaşamını yitiren İbrahim Demir ve Ragıp Şahin'e rahmet dileyen Tunç, orman yangınlarının herkesin yüreğini yaktığını, "yeşil vatanı" korumak için herkesin elinden geleni yaptığını söyledi.

13 KİŞİ TUTUKLANDI

Bakan Tunç, "Çıkan yangınlarla ilgili gerçekleştirilen soruşturmalar var. Bu kapsamda toplam son zamanlarda çıkan yangınlarda 67 şüpheliyle ilgili işlem yapılmıştı. Bunlardan 13'ü hakkında tutuklama kararı verildi. Bunlarla ilgili soruşturmalar devam ediyor yangınların çıkış sebepleriyle ilgili olarak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...