Adana'da 'deprem' hırsızlarına af yok: 10 zanlı tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Türkiye iki şiddetli depremin etkileriyle boğuşurken bir yandan da hırsızlık ve yağma olaylarıyla karşılıyor. Ancak emniyet ekipleri bu kişileri hızla tespit edip yakalayarak adli mercilere teslim ediyor. Bu kapsamda Adana’da depremzedelerin bebek bezini, konservesini, diş macununu, fırçasını çalan 10 zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu illerden biri olan Adana'da 12 apartman yıkıldı, çok sayıda bina da ağır hasar aldı. Birçok bina sakini, yıkılma tehlikesi nedeniyle evlerini terk etti. Durumu fırsat bilenler, boş binalara girip, hırsızlık yapmaya başladı.

Polis ise hırsızlık olaylarına karşı çalışma başlattı. Ekipler, ev ve iş yerleri ile deprem bölgelerine götürülen yardım malzemelerini çaldıkları belirlenen 10 şüpheliyi tespit etti. Şüpheliler, adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda ise 12 paket bebek bezi, 13 konserve yiyecek, 13 diş macunu ve fırçası, çok sayıda tıraş bıçağı ve köpüğü, hijyen malzemesi, pil ile inşaat malzemesi ele geçirildi.

Adana'da 'deprem' hırsızlarına af yok: 10 zanlı tutuklandı

HEPSİ TUTUKLANDI

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan hırsızlık zanlıları tutuklandı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...