Adana'da gece yarısı korkutan deprem!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana'da gece yarısı korkutan deprem!

GÜNDEM Haberleri

Adana'da gece yarısı korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada Saimbeyli merkezli depremin büyüklüğü 4,0 olarak duyuruldu.

Deprem bölgesinden korkutan haberler gelmeye devam ediyor. 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde büyük yıkım ve can kaybına sebep oldu. Depremlerden en çok etkilenen illerden Malatya ve Adana bugün yine aynı korkuyu yaşadı. 

ÖNCE MALATYA SONRA ADANA

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 18.36'da, 7.06 derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bir sarsıntı da Adana'a yaşandı. 

ADANA 4,0 İLE SALLANDI

AFAD, merkez üssü Saimbeyli olan ve saat 23:59'da meydana gelen depremin büyüklüğü 4.0 olarak duyurdu. 

Büyüklük:4.0 (Mw)

Yer:Saimbeyli (Adana)

Tarih:2023-06-18

Saat:23:59:21 TSİ

Enlem:37.855 N

Boylam:36.21 E

Derinlik:10.15 km

İŞTE SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İstanbul, Adana, Elazığ, Düzce, Muğla, Diyarbakır, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLA

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...