Adıyaman'da depremde yaptığı site yıkılmıştı: O müteahhit İran'a kaçarken kıskıvrak yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman'da felaketin etkisiyle birçok bina yerle bir olmuş ve vatandaşlarımız hayatını kaybetmişti. İşte o yıkılan o sitelerden birini yapan ve ‘taksirle adam öldürme ve yaralamaya neden olan’ suçundan aranan müteahhit İran'a kaçmak isterken Van'da emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kahramanmaraş depremleri Türkiye'ye adeta felaketi yaşattı ve on binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. Bu depremlerin ardından felaketin etkili olduğu illerde yıkılan binalar ve sitelerin müteahhitleri hakkında yakalama kararı çıkarılıd ve birçok müteahhit yakalanarak cezaevine gönderildi. Onlardan biri de Van'da İran'a kaçarken yakalandı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Kahramanmaraşlı merkezli depremde Adıyaman’da sitesi yıkılan ve ‘taksirle adam öldürme ve yaralamaya neden olan’ suçundan aranması bulunan S.T. isimli şahıs, 14 Mart günü İran’a çıkış yapmak için geldiği Kapıköy Sınır Kapısı’nda Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. S.T. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...