Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

AFAD duyurdu: Adana'da deprem!

AFAD duyurdu: Adana'da deprem!
Fotoğraf Başlığı AFAD duyurdu: Adana'da deprem!

Adana'da büyüklüğü 3 olan bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depreme ilişkin son dakika verileri paylaştı.

Kaydet
a- | +A

Türkiye'nin dört bir yanında depremler meydana gelmeye devam ediyor. Tokat'ta yaşanan depremin ardından bu kez Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen Adana'da korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depreme ilişkin son dakika verileri paylaştı.

ADANA'DA KORKUTAN DEPREM

AFAD'ın aktardığına göre afet bölgesi Adana'da saat 22.26'da bir artçı bir deprem meydana geldi. AFAD, sarsıntının merkezinin Saimbeyli olduğunu duyurdu. Depremin büyüklüğünü 3 olarak veren kurum, derinliğini ise 10.67 olarak aktardı.

AFAD duyurdu: Adana'da deprem! - 1. Resim
Başlık ResmiAFAD duyurdu: Adana'da deprem! - 1. Resim

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 2.9 olarak duyurdu. Kuruma göre deprem EYUPLU-SAIMBEYLI mevkiinde 7.8 km derinliğinde yaşandı.

BAKMADAN GEÇME
Tayvan
HABER

Tayvan'da 6 dakika arayla çifte deprem! 6,1 ve 6.0 ile sallandı

Akdeniz
HABER

Akdeniz'de peş peşe deprem! Adana'nın ardından Antalya da sallandı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.