Afyonkarahisar'da emekli polis memurunun sır ölümü!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Afyonkarahisar'da emekli polis memurunun sır ölümü!

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Afyonkarahisar'da emekli polis memuru kayıp olarak aranıyordu ve arama çalışmaları sonucu cansız bedeni yol kenarında bulunurken olaya ilişkin korkunç gerçek ortaya çıktı. Polis memurunun cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Emekli polis memuru bir süredir kayıp olarak aranıyordu ve arama çalışmalarının ardından tüyler ürperten gerçek gün yüzüne çıktı. Olay, Dinar ilçesine bağlı Haydarlı beldesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 14 Aralık'ta bir anda ortadan kaybolan emekli polis memuru Fahri Akcin'in (59) yakınları Dinar Emniyet Müdürlüğüne Akcin'den haber alamadıklarını ve kayıp olduğunu düşündüklerini söyleyerek ihbarda bulundu.

İhbar üzerine güvenlik güçleri tarafından başlatılan çalışmalarda şüpheli olduğu düşünülen Ö.T., isimli şahıs ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Yapılan sorguda cinayeti itiraf eden Ö.T., Akcin'i silahla öldürüp Haydari beldesinde bulunan Yeniköy yoluna cesedi attığını silahı da yol kenarına bıraktığını açıkladı. İtiraf üzerine konunun geçtiği bölgeye giden güvenlik güçleri yol kenarından 10 metre uzaklıkta Akcin'in cansız bedenini buldu. Cinayet zanlısı şahsın işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...