AK Parti MKYK toplantısı sona erdi: Olağanüstü kongre süreci başladı

Düzenleyen: / Kaynak: TRT Haber
- Güncelleme:
AK Parti MKYK toplantısı sona erdi: Olağanüstü kongre süreci başladı

GÜNDEM Haberleri  / TRT Haber

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. AK Parti'de Olağanüstü Büyük Kongrenin Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, 7 Ekim'de yapılması için süreç resmen başlatıldı.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantının saat 14.00'te başladı. Basına kapalı gerçkleşen toplantı yaklaşık 50 dakika süren toplantı sona erdi. 

7 EKİM'DE YAPILACAK KONGRE İÇİN SÜREÇ BAŞLADI

AK Parti'de Olağanüstü Büyük Kongrenin Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, 7 Ekim'de yapılması için süreç resmen başlatıldı.

12 Eylül günü gerçekleştirilecek Merkez Yürütme Kurulu’nda ise, teşkilat başkanlığı tarafından yapılacak olağanüstü kongrenin sunumu gerçekleştirilecek ve kongrenin teması oluşturulacak.

ÇELİK AÇIKLAMA YAPACAK

MKYK toplantısının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in saat 16.00’da bir açıklama yapması bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: TRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...