AK Parti Trabzon, Kocaeli ve Tekirdağ adaylarını ilan etti! İşte tam liste

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
AK Parti Trabzon, Kocaeli ve Tekirdağ adaylarını ilan etti! İşte tam liste

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Trabzon'da Cumhur İttifakı Aday Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Programa telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan iyi dileklerini iletirken; 18 ilçenin 5'i MHP'ye bırakıldı. Diğer yandan Kocaeli ve Tekirdağ adayları da ilan edildi.

Cumhur İttifakı'nın Trabzon, Tekirdağ ve Kocaeli ilçe adayları ilan edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Trabzon'daki tanıtım törenine telefon bağlantısıyla katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CANLI BAĞLANTI İLE KATILDI

Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlenen törene, Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'ın telefonundan katılan Erdoğan, "Sevgili hemşehrilerim, İstanbul'dan sizlere en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Aday tanıtım toplantısının çok çok güçlü geçtiğinin haberlerini aldım ve inanıyorum ki 31 Mart gecesi Trabzon çok daha farklı bir şahlanışla yoluna devam edecektir." dedi.

Erdoğan, "Bunun için gerek ana kademe, gerek kadın kolları, gerek gençlik kollarının şu kalan 53 günde çok çok iyi çalışacağından eminim. Buna hazır mıyız? Öyleyse durmak yok, yola devam." ifadesini kullandı.

İSİM İSİM TAM LİSTE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partililere seslenmesinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. AK Parti Trabzon İlçe Belediye Başkan adayları şu isimlerden oluştu:

“Ortahisar: Ergin Aydın,

Vakfıkebir: Muhammet Balta,

Tonya: Osman Beşel,

Akçaabat: Osman Nuri Ekim,

Araklı: Hüseyin Avni Çebi,

Arsin: İbrahim Küçük,

Çaykara: Hanefi Tok,

Dernekpazarı: Mehmet Aşık,

Düzköy: Selim Çelenk,

Hayrat: Mehmet Nuhoğlu,

Köprübaşı: Ali Aydın,

Maçka: Koray Koçhan,

Of: Salim Salih Sarıalioğlu,

Sürmene: Hüseyin Azizoğlu,

Yomra: Abdulkadir Özdemir.

Şalpazarı: Refik Kurukız (MHP)

Çarşıbaşı: Ahmet Keleş (MHP) 

Beşikdüzü: Barış Öztürk (MHP)

TEKİRDAĞ ADAYLARI DA BELLİ OLDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhur İttifakı'nın Tekirdağ ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım programına katıldı.
Kandemir, Çorlu Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, seçimden sonra Tekirdağ'ı gerçek belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi.

Toplantıda, Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Gökhan Saygı, Kapaklı Belediye Başkan adayı Mustafa Çetin, Ergene Belediye Başkan adayı Müge Yıldız Topak, Çerkezköy Belediye Başkan adayı Abdullah Öge, Malkara Belediye Başkan adayı Gediz Coşkun, Şarköy Belediye Başkan adayı Görkem Gökkaya, Hayrabolu Belediye Başkan adayı Osman İnan, Marmaraereğlisi Belediye Başkan adayı Hikmet Ata, Çorlu Belediye Başkan adayı Hakan Sunal ile MHP adayının desteklendiği ilçelerden Muratlı Belediye Başkan adayı İmdat Altıntaş ve Saray Belediye Başkan adayı Mümin Buluş tanıtıldı.

KOCAELİ ADAYLARI DA İLAN EDİLDİ

Öte yandan AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Kocaeli'nin 12 ilçesindeki belediye başkan adayları belli oldu. Kocaeli ilçe belediye başkan adayları şöyle:

  • Karamürsel: Mesut Çetinkaya
  • Gölcük: Ali Yıldırım Sezer
  • Başiskele: Mehmet Yasin Özlü
  • Kartepe: Mustafa Kocaman
  • Kandıra: Erol Ölmez
  • İzmit: Muharrem Tutuş
  • Derince: İbrahim Şirin
  • Körfez: Şener Söğüt
  • Dilovası: Ramazan Ömeroğlu
  • Çayırova: Bünyamin Çiftçi
  • Gebze: Zinnur Büyükgöz
  • Darıca: Muzaffer Bıyık
Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...