AK Parti'den Vergi muafiyeti açıklaması

AK Parti'den Vergi muafiyeti açıklaması

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş' vergi muafiyeti hakkında tüm ücretlilerin asgari ücrete kadar olan kazançları vergi dışı bırakılacağını açıkladı.

Asgari ücretlilere yapılması planlanan vergi istisnasının 18,5 milyon çalışanı kapsayacağını ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “En son yaptığımız istişare sonucunda tüm ücret ve maaş alanları kapsayacak şekilde asgari ücret miktarı olan kadar kısmı önergeyi vekil arkadaşlarımız imzaya açtılar. Komisyon kabul ettiği taktirde tüm çalışanların memur dahil maaş ve ücretleri kapsayacak şekilde brüt 5 bin liraya kadar olan kısımdan vergi sıfır olacak” şeklinde konuştu.

MAAŞLARIN BRÜT 5 BİN LİRALIK KISMINDA VERGİ ALINMAYACAK

Elitaş, "Tartışılan konu vardı. Cumhurbaşkanı'yla istişare ettik dedi. Önerge verilecek. Tüm işçi ve memurlar için maaşların brüt 5 bin liraya kadar olan kısmından vergi alınmayacak." ifadelerini kullandı.

AK Parti'den Vergi muafiyeti açıklaması

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...