AK Partili Turan: İmamoğlu 10 Kasım'da dans etti, kimse konuşmadı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Partili Turan: İmamoğlu 10 Kasım'da dans etti, kimse konuşmadı!

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Atatürk'ü Anma Gecesi'nde eşiyle birlikte dans eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eleştirilmemesine tepki gösterdi. Turan "Bu hareketi ben veya başka bir AK Partili yapsa yer yerinden oynardı. Ancak belediye başkanını hiçbir basın kuruluşu eleştirmedi. Buna isyanım var" dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 84. yıl dönümünde bütün yurtta anıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de dün İstanbul Kongre Merkezi’nde Atatürk’ü Anma Gecesi düzenledi. Etkinlikte şarkıcı Gökhan Türkmen sahne aldı. Türkmen, “Fikrimin İnce Gülü” adlı seslendirdiği sırada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'nu dansa kaldırdı. İkili, salondakiler tarafından da alkışlandı.

"10 KASIM'DA BİR AK PARTİLİ DANS ETSE YER YERİNDEN OYNARDI"

Bu yaşanılanlar, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın tepkisine sebep oldu. Çanakkale'de bir açılışa katılan Turan, Ekrem İmamoğlu'nun 10 Kasım'da dans etmesini eleştirdi. Bu olay karşısında büyük üzüntü duyduğunu belirten Bülent Turan "Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, siyahlar giyindiğimiz matem gününde müzik eşliğinde eğlence yaptı. Bir de dans etti. Bu hareketi ben veya başka bir AK Partili yapsaydı, yer yerinden oynardı. Günlerce gazetelere manşet olurdu, televiyonlarda konuşulurdu. Ancak belediye başkanını hiçbir basın kuruluşu eleştirmedi. Buna isyanım var" dedi.

"ATATÜRKÇÜLÜK BU DEĞİL"

Atatürkçülüğün 10 Kasım'da dans ederek olmayacağını vurgulayan Turan "Atatürkçülük, onun emanetini göğüslemektir, omuzlamaktır. Bu iş, cumhuriyeti ayağa kaldırarak olur" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...