Akılalmaz kaza: Kamyonet kağıt gibi ezildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Akılalmaz kaza: Kamyonet kağıt gibi ezildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Tekirdağ'da hafriyat kamyonu ile kafa kafaya çarpışan kamyonet kağıt gibi ezildi. Kazada yaralanan sürücüler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hurdaya dönen kamyonet tek şeridin kapanmasına sebep oldu.

Tekirdağ'da seyir halindeki hafriyat kamyonunun karşıdan gelen kamyonetle çarpışması korkunç bir kazaya yol açtı. Ezilen kamyonet bir şeridin kapanmasına neden oldu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde hafriyat kamyonu ile çarpışan kamyonet kağıt gibi ezilerek paramparça oldu. Kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi ile Bahçeağıl Mahallesinin tek şeritli yolunda meydana geldi.

KAMYONET PARAMPARÇA OLDU

Edinilen bilgiye göre, S.A. (37) hakimiyetindeki hafriyat kamyonu, M.Y. (25) idaresindeki  kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Tek şeritli yolda meydana gelen feci kazada, kamyonet yolda kağıt gibi ezilerek adeta paramparça olurken, hafriyat kamyonunda ise hasar meydana geldi. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralanırken, kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler her iki sürücüye de ilk müdahaleyi yaparak yaralıları hastaneye sevk etti. Kaza sonra tek şeritte kağıt gibi ezilerek yola yapışan kamyonetten dolayı, tek şeritli yol trafiğe kapandı. Jandarma ekiplerince yolda güvenlik önlemi alınarak yolun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...