Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık! Sahte 'trafik cezası' ödeme sitesi kurdu, operasyonla yakayı ele verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da bir şahıs sahte 'trafik cezası ödeme' sitesi kurarak vatandaşları dolandırdı. Pes dedirten dolandırıcı için emniyet harekete geçti ve şahsı yakalamak için operasyon düzenlendi. Dolandırıcı kargo şubesinde kıskıvrak yakalandı.

İstanbul'da 'pes' dedirten şahıs inanılmaz yöntemle vatandaşları dolandırarak mağdur etti. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, sahte 'trafik cezası ödeme' sitesi kurarak vatandaşların kredi kartlarını bilgilerini ele geçiren ve çeşitli internet sitelerinden kolayca paraya çevrilecek eşyalar satın alan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

SİPARİŞLERİNİ TESLİM ALIRKEN YAKALANDI

Zanlının çaldığı kredi kart bilgileri ile aldığı ürünleri kargo şubelerine teslim aldığını belirleyen ekipleri, operasyon için harekete geçti. Alparslan K. isimli zanlı, Bakırköy'de bir kargo şubesinde, siparişlerini teslim alırken gözaltına alındı.

9 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞ

Zanlının aynı yöntemle Türkiye genelinde 9 kişiyi dolandırdığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...