Akıllara durgunluk veren olay: 15 yaşındaki çocuk kavgaya pompalı tüfek getirdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Akıllara durgunluk veren olay: 15 yaşındaki çocuk kavgaya pompalı tüfek getirdi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Arnavutköy'de kavga eden çocukları ayırmaya giden ekipler 15 yaşındaki şahsın üzerinde pompalı tüfek buldu. Devriye sırasında fark edilen olaya büyümeden müdahale edildi.

Arnavutköy'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Çocukların kavgasını ayırmaya giden ekipler 15 yaşındaki şahsın üzerinde pompalı tüfek buldu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre,  Arnavutköy’de gece saatlerinde aralarında kavga eden çocukları ayırmak için olay yerine giden ekipler, 15 yaşındaki bir çocuğun üzerinde pompalı tüfek buldu. Pompalı tüfeğin bulunduğu ve çocuğun gözaltına alındığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Hadımköy Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde iki grup çocuk arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. O sırada devriyede olan gece bekçileri kavgayı fark ederek ayırmak istedi. Ekipler kavgaya müdahale ettiği esnada 2008 doğumlu olduğu öğrenilen 15 yaşındaki çocuğun üzerinden pompalı tüfek çıktı. Ekiplerin tüfeği alarak çocuğu gözaltına aldığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...