Akıllara durgunluk veren olay! Arkadaşı ile tartıştıktan sonra feribottan suya atladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Elazığ-Pertek arasında Keban baraj gölünde sefer halinde olan feribotta bulunan bir kadın, arkadaşı ile tartıştıktan sonra kendini suya attı. Yüreklerin ağza geldiği anlarda personelin suya bıraktığı can simidi sayesinde kadın kurtarıldı. O anlar ise anbean kameraya yansıdı.

Feribota binen iki kişi bir süre tartıştı ve bunun ardından tartışma yaşayan kadın, kendini bir anda feribottan aşağı atarak suya düştü. Olay Elazığ-Pertek arasında Keban Baraj Gölünde sefer yapan bir feribotta meydana geldi. İddiaya göre, feribota yolcu olarak binen iki arkadaş arasında nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Tartışma sonrası bayan, feribotun korkuluklarına çıkarak kendini suya attı. Görenlerin hem korktuğu hem de şaşkına döndüğü olayda gören yolcu ve personeller kadını kurtarmak için seferber oldu.

Personel suya can simidi atarak kadını kurtardı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...