Aksaray'da durdurulan otomobilden çıkan piton yılanı şoke etti! 

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aksaray'da durdurulan otomobilden çıkan piton yılanı şoke etti! 

GÜNDEM Haberleri

Aksaray'da, bir kaçak ihbarı alan ekipler durduğu araçta arama yaptı ve çıkanlar şoke etti. Araçta kaçak olarak yurda getirilen piton ve hamster ele geçirildi. Söz konusu hayvanları getiren ve satmaya çalışan genç yakalandı.

Araçtan çıkanlar şoke etti.İl Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekipleri, Ankara'da oturan A.Ü'nün (25) yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirdiği piton ve hamsterı Aksaray'da satmaya hazırlandığı bilgisine ulaştı.

PİTON YILANI VE HAMSTER

Kent merkezine bağlı Yeşiltepe Beldesi'nde A.Ü'nün kullandığı otomobili durduran ekipler, şeffaf kutular içerisindeki piton ve hamsterı gördü. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi görevlilerince el konulan yılan ve hamster, Konya Karatay Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi.

Jandarma, A.Ü. hakkında, hayvan kaçakçılığıyla ilgili "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan yasal işlem yaptı.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...