Aksaray'da hatalı sollama kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Aksaray'da hatalı sollama kazası: 3 ölü, 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aksaray'da hatalı sollama yüzünden korkunç bir kaza meydana geldi. Bir otomobil önündeki kamyonu sollamak isterken karşı şeritten gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Aksaray’da önündeki kamyonu sollamak isteyen otomobil ile karşı yönden gelen otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Aksaray’ın Gülağaç ilçesi Demirci Beldesi yolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Murat Güçlüses (53) idaresindeki otomobil, önünde seyreden S.S. (63) yönetimindeki kamyonu sollamak isterken önce kamyona çarptı sonra da karşı yönden gelen İ.A. (68) idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

KAZADA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Otomobillerin hurdaya döndüğü kazada otomobil sürücüsü Murat Güçlüses ile otomobilde bulunan Celil Diker (64) ve Ekrem Kocabıyık (18) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer otomobil sürücüsü İ.A. (68) ve araçta bulunan A.A. (53) olay yerine gelen ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenilirken, kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aksaray'da hatalı sollama kazası: 3 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...