Aksaray'da selde kaybolan Asel bebekten kötü haber!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sondakika! Aksaray’daki selde kaybolan 3 aylık Asel bebekten acı haber geldi. Ekipler, aramaların 5’inci gününde Asel bebeğin cansız bedenine ulaştı.

Aksaray’daki selde kaybolan 3 aylık Asel bebeğin cansız bedenine ulaşıldı. AFAD, jandarma, polis, UMKE ve gönüllü ekiplerin olayın yaşandığı bölgede yürüttüğü çalışmalar bugün de devam etti.

Aksaray'da selde kaybolan Asel bebekten kötü haber!

ACI HABER GELDİ

Arama kurtarma çalışmalarının 6’ncı gününde ekipler Asel bebeğin cansız bedenini, olayın yaşandığı bölgenin yaklaşık 800 metre uzağında dere yatağı kenarında selin sürükleyip getirdiği ağaç dallarının altında buldu.

Bebeğin cansız bedenine ulaşan ekipler olay yerine gelecek savcıyı bekliyor.

Aksaray'da selde kaybolan Asel bebekten kötü haber!

5 GÜNDÜR ARANIYORDU

Asel bebek, sel felaketinin yaşandığı pazar gününden bu yana aranıyordu. Arama kurtarma çalışmalarına, ekiplerin yanı sıra eğitimli köpekler de destek vermişti. Asel bebeğin ailesi de çalışmaları yakından takip etmişti.

Bölgedeki iki köprüde biriken ağaç kütleleri ve selin sürüdüğü atıklar, iş makineleriyle kaldırılmıştı. Regülatör bölgesi ve Melendiz Çayı'nda da Asel bebek, su altı arama ekibince aranmıştı.

Aksaray'da selde kaybolan Asel bebekten kötü haber!

NE OLMUŞTU?

Aksaray'ın Kireçlik mevkisinde 3 Eylül Pazar akşamı meydana gelen selde 1 kişi hayatını kaybetmiş, 14 kişi kurtarılmış, kaybolan 3 aylık Asel Balcan için arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. Anne Balcan'ın, "Sular gittikçe yükseldi. Nasıl olduysa bir kaya parçası mı, sert bir şey geldi, eşimin oturduğu tarafa sürücünün bulunduğu tarafa çarptı. O çarpmayla kapı açıldı. Çocukla ben suya fırladım. Eşim arkamdan 'Hayriye' diye bağırdı. Duydum ama suyun içindeydik artık. Taklalar atıyoruz, çocuk kucağımda. Çocukla epey sürüklendim. Sonra da ellerimin içinden kaydı gitti..." sözleri yürek dağlamıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...