Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sel felaketinde, 6 kişiye mezar olan işletme daha önce mühürlenmiş ve yıkım kararı verilmiş!

Sel felaketinde, 6 kişiye mezar olan işletme daha önce mühürlenmiş ve yıkım kararı verilmiş!

Kırklareli'ndeki selde kaybolan 6.kişinin de cansız bedeni bulundu. Sel bölgesinde çalışmaları takip eden İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, 6 kişiye mezar olan bungalov evlerin daha önce mühürlendiğini ve hakların yıkım kararı verildiğini söyledi.

Kaydet
a- | +A

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu Kırklareli'ndeki sel felaketi hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Karaloğlu "12 vatandaşımız vardı. Bunların 6'sını sağ olarak kurtarmıştık. 3 yaralımız vardı. İkisi Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavisi tamamlandı ve taburcu oldu. Bir yaralımızın da şu anda İstanbul Kartal Eğitim Araştırma Hastanemizde tedavisi devam ediyor. Son kalan vatandaşımız Ahmet Baki Şimşek, emekli öğretmen. Burada bugün cansız bedenine ulaştık ve böylece 6 vatandaşımız bu olayda hayatını kaybetmiş oldu ve tamamına da ulaşmış olduk. Artık arama kurtarma faaliyetlerini sonlandırıyoruz. Değerli arkadaşlar, her şeyden önce hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

İŞLETME DAHA ÖNCE MÜHÜRLENMİŞ

Karaloğlu, açıklamasının devamında, "Arkadaşlar bölgede burada bugün 950 personelle arama kurtarma faaliyeti yürüttük. Siz de bizimle beraberdiniz. Her birinize teşekkür ediyoruz. Siz de olayları yakından takip ettiniz. Biliyorsunuz başta silahlı kuvvetlerimiz çok güçlü bir destek verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. İşletmenin ruhsatsız olduğunu, izinsiz olduğunu, bölgenin bir tarım arazisi olduğunu daha önce de hem Sayın Bakanımız Ali Yerlikaya, İstanbul'da açıklamışlardı.

Sel felaketinde, 6 kişiye mezar olan işletme daha önce mühürlenmiş ve yıkım kararı verilmiş!
Başlık ResmiSel felaketinde, 6 kişiye mezar olan işletme daha önce mühürlenmiş ve yıkım kararı verilmiş!

GÖZALTI KARARI VAR

Başsavcılığımız olayı soruşturuyor. İşletme sahibiyle ilgili bir gözaltı kararı var ve kendisini şu anda ekipler arıyorlar. İnşallah en yakın zamanda gözaltı kararı gerçekleşecek. Ortakları ve İşletme Müdürleriyle ilgili de şu anda başsavcılığımızın yine çalışmaları var. Artık olay adliyeye intikal etmiş durumda.

BAKMADAN GEÇME
Son dakika! Kırklareli
HABER

Son dakika! Kırklareli'deki sel felaketinde can kaybı sayısı 6'ya yükseldi

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Selde zararı olanlara nakit yardımlar başladı
HABER

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Selde zararı olanlara nakit yardımlar başladı

Başsavcılığımız olayın bundan sonraki adli boyutunu götürecek. Ama tekrar ediyorum bölgedeki işletme daha önce özel idaremiz tarafından mühürlenmiş. Mühür yapılmış ve yıkım kararı olan bir işletme. Maalesef bu afet de başımıza gelmiş oldu" ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.