AKUT ekipleri görevde: 37 kişiyi boğulmaktan kurtardılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AKUT ekipleri görevde: 37 kişiyi boğulmaktan kurtardılar

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli sahilleri AKUT görevlileri sayesinde daha güvenli. Boğulma tehlikelerine karşı deniz kenarlarında bekleyen görevliler yaz sezonu boyunca 37 kişiyi boğulmaktan kurtardı.

Muhtemel boğulma vakalarına karşı önlem olarak AKUT görevlileri, deniz kenarlarında görev başında. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Kocaeli'nin turizm destinasyonları arasında yer alan Kandıra'da 37 kişi, AKUT ekipleri tarafından boğulmaktan kurtarıldı. Boğulma tehlikesi geçiren bazı vatandaşların kurtarılma anları da kameralara yansıdı.

Yaz mevsiminde Kandıra sahilleri tatilcilerin akınına uğramaya devam ediyor. AKUT Kocaeli ekipleri, muhtemel boğulma vakalarına karşı gerek jet skilerle gerekse kıyıdan suya girerek kurtarma çalışması başlatıyor. Son olarak dün yapılan çalışmalarla 6 kişi kurtarıldı.

AKUT ekipleri görevde: 37 kişiyi boğulmaktan kurtardılar

Yaz sezonu boyunca bölgede görev yapan AKUT ekiplerinin şimdiye kadar 37 vatandaşı boğulmaktan kurtardığı öğrenildi. Ekiplerin kıyıdan suya girerek ve jet skilerle yaptığı kurtarma operasyonları kameralara da yansıdı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...