11. günde kurtarılan Aleyna umuda uzanan anları anlattı: Mücadele ettim, vazgeçmedim

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalan ve 248 saatte kurtarılabilen 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, 11 günlük yaşam savaşını anlattı. "Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim” diyen Ölmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretiyle mutlu olduğunu söyleyerek gördüğü destek ve ilgi için teşekkür etti.

Kahramanmaraş’ta depremin ardından Atabey Apartmanı’nın enkazından 248. saatte kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, umudun adı olmuş, hem kurtarma ekiplerine hem de sevdiklerine büyük sevinç yaşatmıştı.

Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesinde tedavisi devam eden Aleyna Ölmez'in sağlık durumu her geçen iyiye giderken, kısa sürede toparlanan genç kız enkaz altındaki mücadelesini anlattı.

'BU KADAR DESTEK ÇIKILMASI İYİ HİSSETTİRİYOR'

Enkaz altında pes etmediğini belirten Ölmez, “Çok zorlu bir süreçti ama mücadele ettim. Vazgeçmek istemedim. Herkes çok destek çıktı ve yardımcı oldu. Her şey için çok teşekkür ederim. Bugün sayın Cumhurbaşkanımız da ziyarete geldi. Çok güzel bir histi. İyi ve gururlu hissettim. Bu kadar destek çıkılması iyi hissettiriyor” ifadelerini kullandı.

'SEVİNCİ VE HÜZNÜ AYNI ANDA YAŞIYORUZ'

Aleyna Ölmez’in teyzesi Güler Duman ise, “Çok şükür biz de çok mutluyuz. Sevinci ve hüznü aynı anda yaşıyoruz. Allah ömrünü uzun etsin. İlgilenen herkese ve ziyarete gelen Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz. Sağlıkla inşallah yürüsün ayaklansın tekrar ziyaret edelim. Allah dua eden herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.

DOKTORLARI BİLE ŞAŞIRTTI

Aleyna'nın ilk tedavisiyle ilgilenen doktoru Prof. Dr. Cengiz Dilber, genç kızın sağlık durumuna ilişkin, vücut ve böbrek bozulmamasının kendilerini şaşırttığını kaydederek, “İnanılmaz bir şey. Sağlık durumu çok iyi. İlk geldiğinde 'Aleyna nasılsın?' dedim, 'Hocam çok iyiyim' dedi. Her geçen saat daha iyi oluyor. Çok daha iyi. Şimdi, Ankara'ya gönderiyoruz. Vücudunda çok önemli bir kırığı yok. Beyin fonksiyonları iyi. Bütün organları iyi durumda. " diye konuşmuş, şaşkınlığını ifade etmişti. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...