Almanya’dan gelen gurbetçi genç 6 kişinin sopalı saldırısına güçlükle direndi: O anlar kamerada!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Antalya’nın Alanya ilçesinde çıkan kavgada, Almanya’dan tatile gelen gurbetçi genç 6 kişinin sopalı saldırısına uğradı. Uzun süre şiddete maruz kalan gencin direnişi kameraya anbean yansıdı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde tatil yapan gurbetçi gence, 6 kişi sopayla saldırdı. Uzun süre 6 kişilik grubun saldırısına dayanan genç adama çevredekiler destek oldu, karşı tarafa da tepki gösterdi

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Alanya'nın İskele Caddesi gezi tekneleri bölgesinde dün gece gezi teknesi çalışanı olduğu iddia edilen 6 kişi ile Almanya’dan tatil için gelen bir gurbetçi arasında bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Grup, gurbetçi gence sopalarla acımasızca vurdu. Kafasına ve vücuduna sopalarla üst üste darbeler alan gurbetçi genç, buna rağmen uzun süre karşı tarafa direndi.

“TEK BAŞINA ADAM YAZIK DEĞİL Mİ?”

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, çevredekiler “Yapmayın, kaç kişi adama saldırıyorsunuz. Tek başına adam yazık değil mi?” diyerek sopalı gruba tepki gösterdi.

Kavga sonrası gurbetçi gencin kafasında kanamalar meydana geldiği görüldü.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Felek 6 Ağustos 2023 01:47

İkinci izlandali vakası

Sonraki Haber Yükleniyor...