Amasya'da korkutan olay: HES kanalında ceset bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Amasya’nın Keçili köyünde bulunan HES kanalında yapılan günlük kontrollerde ceset bulundu. Halkı paniğe sokan olayın maktulünün, hakkında kayıp ihbarı olan Ali Akkaş'a ait olduğu belirlendi.

Amasya'da ormanda kaybolan adamın cesedi HES kanalında bulundu

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Amasya’nın Yeşildere köyünde odun toplamak için ormana gitmesinin ardından haber alınamayan Ali Akkaş’ın (53) cansız bedeni komşu köy olan Keçili'deki HES kanalında bulundu.

Keçili köyündeki HES çalışanları günlük kontrollerinde kanalda bir cesetle karşılaşması üzerine durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine Amasya Belediyesi İtfaiye Su Altı Kurtarma ekipleri, Turhal İtfaiyesi, AFAD ve Acil Sağlık ekipleri de sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Dalgıçların ve itfaiye ekiplerinin bağladıkları halatla çekip sudan çıkardığı şahsın dün Yeşildere köyünde odun toplamak için ormana gitmesinin ardından kaybolan Ali Akkaş olduğu belirlendi. Bulunduğu yerden 2 kilometre öteden kanala düşerek sürüklendiği değerlendirilen Akkaş’ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Amasya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen şahsın şüpheli ölümüne ilişkin inceleme başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...