Ankara merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu! ByLock kullanıcısı 16 şüpheliye gözaltı kararı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ankara merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu! ByLock kullanıcısı 16 şüpheliye gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Ankara merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda ByLock kullandığı tesit edilen 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Terörle mücadele tüm hızıyla sürüyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olan ve üyesi olan şahıslara düzenlenen operasyonlarla adeta göz açtırılmıyor. Operasyonla birden fazla illerde eş zamanlı olarak düzenleniyor ve FETÖ'cüler yakayı tek tek ele veriyor. Operasyonlar devam ederken bir operasyon haberi de Ankara'dan geldi. ByLock kullandığı tespit edilen çok sayıda kişi için harekete geçildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu'nca terör örgütünün esnaf ve sivil yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında; haklarında örgütün sohbet ve toplantılara katılarak himmet adı altında yardımda bulunduklarına dair bylock yazışmaları ve tanık ifadeleri bulunanan, mali analiz raporu uyarınca FETÖ ile iltisaklı kişi ve kurumlara para transferi gerçekleştirdikleri ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen 16 şüpheli için gözaltı kararı verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce şüphelilerin yakalanması için Ankara merkezli 3 ilde çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...