Ankara'da 15 yaşındaki bir kız sokak ortasında ölü bulundu, yanındaki not dikkat çekti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kan donduran olay Ankara'da yaşandı. Silah sesi duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese giden ekipler 15 yaşındaki bir kızın cesedi ile karşılaştı. Genç kızın yanında bir de not vardı...

Ankara’da 15 yaşındaki bir kız ölü olarak ölü olarak bulundu. Olay akşam saatlerinde Sincan ilçesi Ahi Evren Mahallesi Diriliş Sokak'ta meydana geldi.

POLİS SOKAK ORTASINDA CESEDİNİ BULDU

Silah sesi duyan vatandaşlar olayı polis ekiplerine bildirdi. Adrese giden ekipler sokak ortasında genç kızın cesedi ile karşılaştı. Z.Ç. isimli 15 yaşındaki kız çocuğunun tabanca ile vurularak hayatını kaybettiği belirlendi.

YANINDAKİ NOT DİKKAT ÇEKTİ

Ekipler genç kızın intihar etmiş olacağı ihtimali üzerinde dururken yanında not bulunduğu öğrenildi. Notun içeriği öğrenilemezken genç kızın kesin ölüm sebebi yapılacak olan otopsi sonucunda belli olacak.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...