Ankara'da başıboş köpek terörü! Kızını korumaya çalıştı, kucağındaki bebek dehşeti yaşadı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Başıboş köpek dehşeti son bulmuyor... Bu kez adres Ankara'ydı. Bir baba, köpek saldırısından kızını korumak için koşarken kucağındaki çocuğuyla feci bir şekilde yere düştü. Bebeğin yüzü kan revan içinde kaldı. O anlar kameraya yansıdı.

Büyük bir güvenlik sorunu haline gelen başıboş köpek saldırları gündemden düşmüyor. Yaklaşık 8 milyon sahipsiz hayvanın olduğu bilinen Türkiye'de sokak köpeklerinin de sayısı her geçen gün artıyor. Bunun sonucunda da sık sık trajik olaylar yaşanıyor. Köpek saldırılarında bazen can kayıpları bazen de ağır yaralanmalar oluyor. Çocuklar ise bu tür durumlarda ciddi travmalar yaşıyor. Bunun son örneği Ankara'da yaşandı. 

Dehşete düşüren olay, 24 Kasım 2023 Perşembe saat 21.00 sularında Mamak ilçesi Bahçelerüstü Mahallesi 38 sokakta meydana geldi.

KUCAĞINDAKİ BEBEKLE YERE DÜŞTÜ

Alınan bilgiye göre, Baba Mustafa Tekin, eşi ve 3 çocuğuyla akraba ziyaretinden dönüyorlardı. Evlerinin bulunduğu sokağa girdiklerinde 2’inci sınıfa giden Elif’e 4 başı boş köpek saldırdı. Köpeklerin Elif’e saldırıldığını gören baba Mustafa Tekin, kucağında bulunan 1 yaşındaki Yusuf’la kızını köpeklerden kurtarmak için koşmaya başladı.

Kızını köpeklerden kurtarmak için koşan baba Tekin dengesini kaybederek kucağındaki Yusuf’la birlikte düştü. Babanın koştuğunu gören köpekler kaçtı. Düşme esnasında feci yaralanan küçük Yusuf ve kolu çıkan baba Tekin kendi imkanları ile hastaneye gitti.

SALDIRI ANI KAMERADA

Öte yandan, köpeklerin küçük kıza saldırdığı ve babanın kucağındaki çocuğuyla kızını kurtarmak için koşarken düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Ankara'da başıboş köpek terörü! Kızını korumaya çalıştı, kucağındaki bebek dehşeti yaşadı

Başı boş köpeklerin saldırısına uğrayan kızını kurtarmak isteyen baba Tekin, “Misafirlikten geliyorduk, akşamüzeri saat 9 gibi kızım önden koşunca çöplerin olduğu yerde köpek sürüsü kızıma saldırdı. Bende dayanamadım kucağımdaki ufak bebeğimde vardı 1 yaşında kızımı kurtarmak için koşarken düştüm. Tabi ben düşüncede köpeklerde kaçtı. Zor durumdayız çocuğumun yüzü parçalandı, benim kolum çıktı 20 gündür işe gidemiyorum. Çocuğumu okula gönderemiyorum köpeklerden dolayı acaba tek başına bir şey yapabilir mi, kendini savuna bilir mi diye. Bunlara bir çare bulunmasını istiyorum” dedi.

"ÇOK KORKTUM"

Köpeklerin saldırısına uğrayan Elif, “Ben çok korkup, ileriye doğru gittim. Sabah 8.30’da okula gidiyorum, bazen bizim okulun oralarda var. O olay yaşandığı için cesaret edemiyorum çıkmaya o yüzden korkuyorum köpeklerden” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...