Ankara'da dehşet anları! Başıboş köpekler küçük çocuğa saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ankara'da sokak köpekleri yine dehşet saçtı. Altındağ ilçesinde sokakta yürüyen bir çocuğa saldıran sokak köpekleri çevredekilerin müdahelesi ile kaçarken, büyük korku yaşayan çocuk gözyaşı döktü.

Altındağ'da sokakta yürüyen küçük bir çocuğa bir anda sokak köpekleri saldırdı.

Sürü halinde gezen köpekler, havlayıp üzerine doğru koştukları çocuğu sıkıştırırken, vatandaşların olaya müdahale etmesi ile faciadan dönüldü.

Büyük panik yaşayan çocuk ise korkudan gözyaşı döktü.

TUNAHAN YILMAZ ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Geçtiğimiz aylarda da yine Ankara'da sokak köpekleri 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'a saldırmış, küçük çocuk ağır yaralanmıştı. Ölümden dönen küçük çocuğun tedavisi devam ediyor.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER İÇİN EYLEM PLANI YOLDA 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin yerel seçimler için hazırladığı seçim beyannamesinde sahipsiz köpekler için hayata geçirilmesi planlanan kapsamlı bir eylem programı olduğunu açıklamıştı. 

Buna göre başı boş köpek meselesi "hızlı kısırlaştırma", "gerekirse uyutma" ile çözülecek.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
alaaddin 6 Şubat 2024 09:50

Lütfen başıboş köpekler için büyük barınaklar yapıp.onları oraya toplayan partiye oyumu vericem.Sanıyorum herkes oyle yapıcak

Sonraki Haber Yükleniyor...