Ankara'da dehşet! Eski eşini öldürüp intihar etti: Cinayet sebebi şok etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ankara'da dehşet! Eski eşini öldürüp intihar etti: Cinayet sebebi şok etti

GÜNDEM Haberleri

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir kişi, önce eşini öldürdü, ardından intihar etti. 81 yaşındaki adamın cinayet sebebi ise şok etti! İşte ayrıntılar...

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Ankara'da yaşayan 81 yaşındaki Akif Ünal (81), kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Döndü Ünal'ı (45) silahla vurarak öldürdü.

ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURDU

Akif Ünal daha sonra aynı silahla kendisini vurdu.

Olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Döndü Ünal'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlendi. Akif Ünal'ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı Ünal, hastanedeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

MAHALLELİ OLAYA TANIKLIK ETTİ

Mahalle sakinlerinden Naime Çoban, olay anında balkonda çamaşır astığını belirterek, "İçeri girmeden 4 el ateş geldi. Baktım kadın yerde yatıyordu. Adam da biraz canlıydı. Kadın hemen öldü." dedi.

3 DEFA ATEŞ ETTİ

Ali Ayelan da "Çöp dökmeye gidip geldikten sonra tabanca sesi geldi. Baktım ki kadın yerde yatıyor. 3 defa kadına ateş etti, ondan sonra da kendine ateş etti." ifadesini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...