Bir evlat dehşeti daha! Manisa'da tartıştığı annesini korkunç şekilde katletti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir evlat dehşeti daha! Manisa'da tartıştığı annesini korkunç şekilde katletti

GÜNDEM Haberleri

Son günlerde artan ebeveyn cinayetlerinden biri de Manisa'da yaşandı. Yunusemre ilçesinde tartıştığı annesini başından vurarak öldüren zanlı İzmir'de yakalandı. Zanlının daha önce psikolojik rahatsızlıktan tedavi gördüğü ve annesiyle sık sık tartışma yaşadığı öğrenildi.

Artan evlat dehşetine her geçen bir yenisi ekleniyor. Ankara ve Samsun'un ardından bir ebeveyn cinayeti haberi de Mnisa'dan geldi. Yunusemre ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'nde meydana gelen olayda B.U (52), evde tartıştığı oğlu O.U. (27) tarafından tabancayla başından vuruldu.

ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ,EVDEN KAÇTI

O.U. annesini vurduktan sonra evden kaçarken, sesi duyan çevredekiler durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler anne B.U'nun öldüğünü belirledi.  Polis ekipleri cinayet zanlısı O.U.'nun yakalanması için çalışma başlattı.

KIZ ARKADAŞINI ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

O.U.'nun bir süredir aralarında sorun olduğu öğrenilen kız arkadaşını, olayın ardından ölümle tehdit ettiği bilgisine ulaşan polis ekipleri. O.U.'nun kız arkadaşının İzmir'de yaşadığı evin önünde önlem aldı.

ÜZERİNDEN TABANCA VE 9 MERMİ ÇIKTI

İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Gümüşpala Mahallesi'ndeki evinin önünde önlem alan Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süre sonra motosikletiyle sokağa giren O.U.'yu yakaladı. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine teslim edilen şüphelinin üzerinde yapılan aramada suç aleti tabanca ve 9 adet mermi ele geçirildi. Şüpheli, sağlık kontrolü ardından adliyeye sevk edildi.

PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE TEDAVİ GÖRMÜŞ

Öte yandan, O.U.'nun daha önce bipolar bozukluk teşhisi konulup, tedavi gördüğü, annesiyle de sürekli tartışma yaşadığı öğrenildi. Ailenin kısa süre önce İzmir'den taşınarak Manisa'ya yerleştiği bildirildi. Gözaltına alınan O.U. emniyete götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...