Ankara'da gümrük kaçağı sigara operasyonu! 472 bin 500 paket ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Ankara'da gümrük kaçağı sigara operasyonu! 472 bin 500 paket ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir tıra düzenlenen operasyonda durdurulan bir tırda 472 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyon Ankara'da tek seferde en yüksek kaçak sigara yakalanması olarak kayıtlara geçti.

Kaçak ile mücadele yurdun birçok noktasında devam ederken Ankara'da gümrük kaçağı on binlerce paket sigara ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünün ortak yürüttüğü operasyonda Ankara-Niğde Otoyolu Gölbaşı mevkisinde seyir halindeki bir tır durduruldu.

TEK SEFERDE ELEN GEÇİRİLEN EN YÜKSEK KAÇAK SİGARA

Yapılan aramalarda, 472 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Ankara'da tek seferde en yüksek kaçak sigara yakalanması olarak kayıtlara geçen olayda gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...