Ankara'da koca dehşeti! Kendinden 37 yaş küçük karısını canice öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ankara'da koca dehşeti! Kendinden 37 yaş küçük karısını canice öldürdü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara'da 77 yaşında bir şahıs kendinden 37 yaş küçük eşini kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada silahla 7 yerinden vurarak öldürdü. Yaşlı şahıs polisler tarafından gözaltına alındı.

Ankara'da 77 yaşındaki yaşlı adam 40 yaşındaki eşiyle çıkan tartışmada dehşet saçtı. Etimesgut Kazım Karabekir Mahallesi'nde dün gece yaşanan olayda, 77 yaşındaki Muzaffer Ç. ile kendisinden 37 yaş küçük olan eşi Dilek Ç. arasında kıskançlık yüzünden tartışma yaşandı.

EŞİNİ 7 YERİNDEN VURARAK ÖLDÜRDÜ

 

Yaşanan tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Muzaffer Ç. kendisine hakaret ettiğini ve saldırdığını öne sürdüğü eşini tabanca ile 7 yerinden vurarak öldürdü.

Olayın ardından polisi arayan zanlı eşini öldürdüğünü ve teslim olmak istediğini söyledi. Polis ekipleri Muzaffer Ç.yi gözaltına aldı. Polis incelemesinin ardından hayatını kaybeden Dilek Ç.'nin cansız bedeni incelemenin ardından Keçiören Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...