Ankara'daki selde can kaybı arttı

Ankara'daki selde can kaybı arttı

GÜNDEM Haberleri

Ankara'yı sel vurdu. Afette üç kişi öldü. Yapılan çalışmalar sonucu bugün bir kişinin daha cesedine ulaşıldı. Böylelikle ölü sayısı dörde çıktı.

Sağanak, Türkiye'de hayatı neredeyse durma noktasına getirdi. Ankara'da ise afete sebep oldu. Başkent adeta sular altında kalırken çok sayıda ev ve iş yeri zarar gördü.
Cumartesi günü Altındağ ilçesinde İlkay Yiğit (27), sel sularına kapılıp can verdi. Aynı bölgede Mehmet G. de kayboldu. Bir gün sonra da Akyurt ilçesinde afet yaşandı. Mahsur kalan 21 yaşındaki Muhammed Şahin, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Akyurt'a bağlı Teberik köyünde de Mustafa Demirel (67), sel sularından kaçarken düşüp öldü. Karaman'da da derenin taşması sonucu beş çocuk annesi Şehrivani Canıvar (35) oğlu ve kocasının gözü önünde boğuldu. 

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Altındağ'da yürütülen çalışmalar sonucu kayıp kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Böylelikle ölü sayısı Ankara'da dörde çıktı. Acil Durum ve Afet Yönetimi (AFAD) tarafından yapılan açıklamada "Yaklaşık 350 personelin katılımıyla 2 gündür devam eden arama çalışmaları sonucunda, Ankara Altındağ ilçesinde sel sularına kapılan bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...