Ankara’yı sağanak vurdu: Fareler caddeleri bastı

- Güncelleme:
Ankara’yı sağanak vurdu: Fareler caddeleri bastı

GÜNDEM Haberleri

Ankara’da günlerdir etkili olan sağanağın ardından sokakları fareler bastı. Onlarca fareyi karşısında gören vatandaşlar şaşkına döndü. Yiyecek arama yarışına çıkan fareler cep telefonu kamerasına yansıdı.

Meteoroloji Ankara dahil birçok ile sarı kodlu uyarıda bulundu. Ülke genelinde yerel sağanak bekleniyor. Ankara’da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Araçlarında mahsur kalan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

FARELER CADDELERİ BASTI

Ankara’daki sağanak yağışlar kentte ilginç olayların da yaşanmasına neden oluyor. Kuvvetli yağışlardan dolan kanalizasyonlar sebebiyle bazı caddeleri fareler bastı. Yiyecek arama yarışına çıkan farelerin çöp konteyneri etrafından dolaştığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

YAĞMURLA GÜN YÜZÜNE ÇIKTILAR

Çevre sakinlerinden Suat Yılmaz, “3 senedir aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Buraya çöp konteyneri geldikten sonra fareler çoğalmaya başladı. Akşam çöpler buraya getirilince, özellikle de yağmurlu günlerde lağım fareleri gezinmeye başlıyor. İnsanlar gelince de fareler konteynerin deliklerine giriyor. Yemeklerini yedikten sonra da toprak altından lağıma iniyorlar. Doğru düzgün bakım olmadığı için bunlar yaşanıyor” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...