Antakya'da alacaklı iki gurup çatıştı: 2 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Antakya'da alacaklı iki gurup çatıştı: 2 ölü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hatay'ın Antakya ilçesinde aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan iki grup silahlarla çatıştı. Kavgada iki kişi hayatını kaybetti. Zanlılardan 2'si gözaltına alınırken 1'i kayıplara karıştı.

Hatay’ın Antakya ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Olay, Antakya ilçesi Karlısu Mahallesi’nde bulunan Karlısu Göleti çevresindeki bir çay bahçesinde yaşandı.

SİLAHLI ÇATIŞMADA 2 KİŞİ CANINDAN OLDU

Saat 15.15 sıralarında T.C., M.K. ve M.G. alacak verecek meselesi yüzünden A.Y. ve A.K. ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşürken, şahıslar A.Y. ve A.K.'yı silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Saldırı sonrası A.Y. olay yerinde, A.K. ise kaldırıldığı Kocaeli Sahra Hastanesinde hayatını kaybetti.

ZANLILARDAN BİRİ KAYIP

Jandarma ekiplerince yapılan detaylı çalışmalar neticesinde M.K. ve M.G. isimli şahıslar yakalanırken, T.C. isimli şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili başlattığı tahkikat devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...